掲載日:2016年3月22日

カテゴリー:E.S.S. diary

Introducing Mr. Evan Coombes

Hi!

My name is Evan Coombes and I am an Assistant Language Teacher, or ALT, at Tosa Joshi. I am fairly new at Tosa Joshi, so let me introduce myself.

I was born in Brisbane City in Australia and have lived in Kochi for the past 20 years. I have been teaching English for most of that time, but during my first year here I was studying Japanese language at Kochi University. Yes, I'm also a language student!! Learning a foreign language is a great way to broaden your experiences and knowledge. And it is very rewarding (and fun!) to be able to express yourself in another language.

In my free time, I enjoy sports such as running, swimming and cycling, and often take part in local events.

I look forward to meeting you!